Roman De Verloren Woorden

Als Isabelle haar jeugdliefde Alex na twintig jaar weer ziet, beseft ze dat haar verliefdheid nooit over is gegaan. Ze weet echter maar al te goed dat haar kinderwens een relatie met Alex onmogelijk maakt. Als Isabelle het dagboek van haar moeder vindt, ontdekt ze geheimen die haar leven op zijn kop zetten. Haar moeder blijkt heel ver te zijn gegaan voor ware liefde, te ver zelfs. Durft Isabelle dat ook?

Als voorproefje kun je hier de proloog lezen:
De zuigende geluiden van het beademingsapparaat verdreven de stilte in de kleine ziekenhuiskamer. Isabelle en Lucille keken beiden naar het doorzichtige masker dat de zwakke longen van hun moeder vulde met zuurstof. Met haar gerimpelde hand verwijderde de vrouw langzaam het masker. 

    ‘Te veel geheimen. Er zijn te veel geheimen. Ik moet mijn kindjes tegen het verdriet beschermen,’ zei ze met een schorre stem. Ze pauzeerde even, hield kort het zuurstofmasker voor haar mond en ging verder.
   ‘Dit boek mag hier niet zijn. Waarom is het weer terug? Ik had het zo goed verstopt.’ Het leek alsof deze woorden alle energie uit haar lichaam hadden gezogen. De vrouw zette het zuurstofmasker weer op en sloot haar ogen.

De Verloren Woorden bestellen?
Voor slechts € 17,75 kun je De Verloren Woorden bestellen bij Uitgeverij Gopher of bij alle (online) boekwinkels.
Wil je een gesigneerd exemplaar van De Verloren Woorden ontvangen? Klik dan hier.


Recensies van De Verloren Woorden 

1.       Maria Genova, journalist en schrijfster, winnares van het Beste Kinderboekdebuut 2020. 

Het is een spannend en mooi verhaal. Ik voel steeds de behoefte om door te lezen. 

2.       Saskia uit Rijen
(Bijna) in 1x uitgelezen, wat een heerlijk boek Machteld! Je wordt direct meegezogen in de intrigerende familie geschiedenis van Isabelle en het maakt je ontzettend nieuwsgierig naar het verloop en de afloop, heel goed gedaan, op naar de volgende boek! 

3.       Jacqueline uit Eindhoven
Ik heb het boek in twee dagen uitgelezen (vakantie). Vanaf regel 1 word je nieuwsgierigheid geprikkeld. Het is verrassend hoe je graag de volgende bladzijde wilt lezen. Ik hoop dat er van Machteld nog een roman komt. 

4.       SandraSamFemke 

Een verhaal vol liefde, verdriet en geluk! Een niet geplande zoektocht naar het verleden houdt de lezer in zijn greep. Pas aan het einde vallen alle puzzelstukjes op zijn plek. Een aanrader voor mensen die in echte liefde geloven! 

5.       Winneke uit Tilburg 

Super geschreven! Eerste wat in me opkomt is een realistisch sprookje. Het leest erg makkelijk. Ik kijk uit naar een volgend verhaal. 

6.       Kitty uit Tilburg 

Ik kon niet stoppen met lezen en heb zelfs een traantje weggepinkt. 

7.       Diana uit Eindhoven 

Ik vond het een leuk en boeiend verhaal om te lezen. Het las prettig en het verhaal liep goed en vlot. Er zaten geen saaie stukken in.

8.     Eleonora12

 Het is een spannend en mooi verhaal. Ik voelde steeds de behoefte om door te lezen.